Achterveld 1 druipt af
zondag 25 maart 2018

S.V. Achterveld 1

Achterveld verloor niet alleen met 4-1 van Real Sranang, de vierdeklasser eindigde de wedstrijd ook nog eens met slechts negen spelers. Joris Houtveen en Aike de Vette incasseerden beiden twee gele kaarten en konden zodoende vroegtijdig vertrekken. Na de eerste helft zag het er helemaal niet uit dat het zo zou aflopen voor Achterveld.

Al na een kwartier zette Michiel Schouten Achterveld op een 0-1 voorsprong. ,,We speelden ook een prima eerste helft'', vond Janco Heimgartner. ,,Alleen kantelde het na vijf minuten in de tweede helft.'' Real Sranang kwam kort daarna op gelijke hoogte. ,,Daarna verloren we ons hoofd, anders kan ik niet bedenken waarom je twee strafschoppen op zo'n manier veroorzaakt.''

Eerst ging Schouten in de fout, daarna Houtveen. Beide pingels werden benut. Kort nadat Houtveen eraf ging mocht ook De Vette vertrekken. Hierdoor stond Achterveld een kwartier lang met negen spelers en kreeg toen nog één treffer tegen.

Bron: de Leusder Krant