Enquête vrijwilligers verstuurd over de keuze van de speeldag
maandag 16 april 2018

Aan alle vrijwilligers is onderstaande mail verstuurd. Mocht de mail niet binnen zijn, dan is deze mogelijk in de Spam terechtgekomen. Wanneer de mail daar ook niet in zit, stuur even een mailtje naar info@svachterveld.nl en we sturen de enquete nogmaals toe.

Beste vrijwilliger van s.v. Achterveld

Bij s.v. Achterveld gaan steeds meer geluiden op om ook de senioren op zaterdag te laten voetballen. Als Commissie Speeldag zijn wij gevraagd om te onderzoeken wat de beste speeldag voor s.v. Achterveld is. Omdat de vereniging niet zonder vrijwilligers kan ben jij als vrijwilliger erg belangrijk!  We willen graag weten wat jouw mening is.

Qua speeldag zijn er meerdere varianten te bedenken. De meest genoemde:

1.     herenselectie gaat naar de zaterdag, de overige teams blijven voetballen op de zondag.
2.     Heren- en damesselectie gaan naar de zaterdag, de rest blijft voetballen op de zondag.
3.     Alles (senioren) blijft op zondag
4.     Alles gaat naar de zaterdag.
5.     Herenselectie gaat naar de zaterdag, de overige teams hebben zelf de keuze voor zaterdag of zondag.

Graag willen we jouw mening over de speeldag. We vragen het je speciaal vanuit je rol als vrijwilliger, omdat we namelijk willen weten of de dag waarop de senioren voetballen consequenties heeft voor jouw vrijwilligerswerk, en zo ja welke.

De enquete bevat 5 vragen. Graag uiterlijk donderdag 19 april invullen.

Hartelijk dank voor het invullen,

Commissie Speeldag

Leo van Ruitenbeek, Merel Neumann, Frank Zevenbergen, Tjeerd van Middelaar en Michiel Schouten