Introductie-uurtje nieuwe leden SV Achterveld
zaterdag 23 september 2017

Afgelopen woensdag, 20 september, was het zover. Alle nieuwe leden met hun ouders/verzorgers waren uitgenodigd op het introductie-uurtje van de sv Achterveld. Na het "Achtervelds kwartiertje" konden we beginnen.

Gerbrand van Zandbrink gaf namens het bestuur informatie over de club en hoe het bij de sv Achterveld allemaal reilt en zeilt. Hierna werd er een rondleiding gegeven aan iedereen, maar dit was vooral leuk voor de nieuwe leden, want die kwamen nu op plekken waar ze normaal nooit (mogen) komen.

Introductie uur 1.jpg

Een kijkje in het "theehok", waar o.a. de spullen van de heren- en damesselectie liggen.

De opkomst was hoog en hierdoor zijn alle nieuwe leden weer wat meer bekend geraakt met onze leuke vereniging.

Aan het eind van de introductie-uurtje hadden Simone de Vette en Marieke van Daatselaar namens de commissie Ledenwerving en -behoud nog een leuke verrassing. Voor iedereen was er nog een tasje van onze kleding en sportmaterialenleverancier Sport2000 uit Amersfoort met wat leuke clubspulletjes. Onder andere een bewaarnummer van het clubblad en een sv Achterveld pen.

Introductie uur 2.jpg

Ieder nieuw lid kreeg een mooi tasje mee naar huis.

Allemaal bedankt voor jullie komst en een heel sportief en succesvol seizoen gewenst.

Het bestuur van de sv Achterveld