Achterveld verliest na rust, maar laat de winst juist in de eerste helft liggen (uit de Leusder Krant)
zondag 3 december 2023

In de eerste helft liet Achterveld het liggen. Toen waren de ‘Oranjehemden’ duidelijk de betere ploeg, maar verzuimden om vaker dan één keer te scoren. De treffer van Bob van Ruitenbeek viel pas vlak voor rust.

Bunnik’73 deed in de tweede helft een paar omzettingen en daar had Achterveld geen antwoord op. De bezoekers liepen vrij makkelijk uit naar een 1-3 voorsprong. Joey van den Brink, die in het veld was gekomen voor debutant in de basis Syb van Ruitenbeek, zorgde een kwartier voor tijd voor de 2-3. Daarna waren er wat kansjes over en weer, maar werd er niet meer gescoord. ,,Voor rust hadden we afstand moeten nemen’’, baalde Jouri Melkert. ,,Het was toen echt genieten van ons spel, maar één doelpunt was te weinig. Na rust miste ik toch wat scherpte bij ons. Voor mijn gevoel is dit een tegenstander die je thuis moet kunnen verslaan. Daarom is dit een zure nederlaag voor ons.”
Doelpunten Achterveld: Bob van Ruitenbeek en Joey van den Brink.
Bron: de Leusder Krant