Jubileum 75 jaar

 

Afgelopen jaar bestond onze voetbalvereniging 75 jaar! Dit vieren we op 16, 17, 18 en 19 juni met leden, oud-leden, vrijwilligers en dorpsgenoten.

Het programma

 

 Blokkenschema SV Achterveld jubileumweekend

 

Donderdagavond: Voetballen, Pubquiz en Kaarten!

Op donderdagavond 16 juni zullen de eerste activiteiten van het jubileumweekend plaatsvinden!

7 tegen 7 toernooi en Pubquiz:

Dit is DE kans om het gehele feestweekend te pochen met je teamgenoten dat jullie DE kampioenen zijn van het allereerste 7 tegen 7 toernooi Editie ‘’SVA 75 Jaar’’. Daar het ook een eenmalige editie is van dit weergaloze 75 jaar toernooi, weet je ook zeker dat er maar 1 keer een naam in de cup met de grote oren wordt gegraveerd, wat nog een extra reden is om mee te doen met je vrienden/collega’s/teamgenoten/carnavalsmaten op donderdag 16 juni.

We trappen het jubileumweekend af met dit gezellige toernooi, waarna we na de sportieve plicht en de nodige hoogstandjes de avond afsluiten met een pubquiz.

Voor 25 euro per team maak je kans op die prachtige beker en een gratis portie bitterballen, een tell sell reclame is er niets bij! Dus geef je snel op met je teamgenoten via onderstaande link (vol is vol)

→ Meedoen vanaf 18 jaar (geldt voor het hele team)
→ Meedoen kost €25 per team, dit kun je betalen bij aanvang van het toernooi
→ Voor de inschrijvingen geldt: vol = vol!
→ Ook zonder mee te doen aan het toernooi ben je bij de pubquiz welkom!

Schrijf je met je team via hier in!

Kaartavond:

Een potje klaverjassen mag niet ontbreken tijdens het jubileumweekend! De kleine tent maakt op donderdag ruimte voor een avond klaverjassen. Meld je aan met een mailtje naar jubileum@svachterveld.nl, of kom langs en sluit je aan!

 

 

Vrijdagavond: Heren VS Legends, The Masked Singer en Feestavond!

HEREN VS LEGENDS

Op vrijdagmiddag mogen de heren legends een poosje lekker ballen en op de zaterdagmiddag de dames legends. Wie de legends zijn? Wie mag de aftrap verrichten? Kom kijken want langs de lijn worden de sterkste verhalen verteld. En voel je jezelf een SVA legend en ben je per ongeluk niet gevraagd: neem dan ook voetbalschoenen mee!

 

THE MASKED SINGER

Op vrijdagavond 17 juni zullen bekende Achtervelders onherkenbaar in de leukste kostuums, zingend de strijd met elkaar aangaan bij The Masked Singer! En jij kunt meeraden wie er in deze kostuums verstopt zitten! 🎭

Hieronder nog wat praktische informatie over vrijdagavond 17 juni:

→ Gratis entree;
→ Toegang voor alle leeftijden; 
→ Vol = vol! 

De eerste hints voor The Masked Singer zijn te zien op Instagram en Facebook

 

Zaterdagochtend en middag! 

Zaterdag 18 juni. Op en rond de voetbalvelden en ons festivalterrein, spellen voor de jeugd, finale van de penaltybokaal, tennissen, Silent Disco en kinderdisco, braderie en de wedstrijd van de Dames vs Legends!   

JEUGDACTIVITEITEN op en rond de voetbalvelden

Zaterdag 18 juni, een dag voor de jeugd! Bubblevoetbal, stormbaan en penaltybokaal. Maar ook schminken en knutselen! Deze activiteiten worden afgesloten met de finale van de penaltybokaal. Daarna is er Silent Disco voor 14+ in de kleine tent, en een Kinderdisco met DJ in de grote tent!

Aanmelden is niet nodig. 

TENNIS
En er is meer dan voetbal op Kerstens Sportpark. Wil je op een laagdrempelige manier actief kennis maken met tennis? Leuk! Kom langs bij L.T.V. De Eemelaar en doe mee. Zorg zelf voor sportschoenen: de rest wordt verzorgd bij de tennisclinics.  

Voor jeugd en volwassenen is er minitennis van 10.30 tot 12 uur en een tennistoernooi van 13 tot 15 uur. Iedereen is welkom, dus ook de voetballers! Hiervoor kun je je aanmelden met een mailtje naar jubileumeemelaar@gmail.com.

Vanaf 15 uur is er een demo-wedstrijd met professionals!

Sluit gezellig aan op zaterdag 18 juni, voor jong en oud! 

 

DAMES VS LEGENDS

Op zaterdagmiddag mogen de dames de wei in. En niet zomaar dames, maar de legends van het damesvoetbal van SVA. Wie deze legends zijn? Kom gerust kijken, want deze dames zijn het voetballen echt nog niet verleerd. Het zal een ware reünie worden van spelers, trainers, leiders en uiteraard de vaste supporters.

 

 

Zaterdagavond: De eenmalige terugkeer van het Backfield Heroes Festival!

Op zaterdag 18 juni is het zover. Speciaal voor het jubileumweekend een eenmalige terugkeer van het legendarische Backfield Heroes Festival!! Een avond vol optredens van onze eigen Achterveldse DJ’s.

→ Haal je kaarten bij DogSport Holland, maximaal 4 kaarten per persoon (Jan van Arkelweg 3a, Achterveld) (op = op!);
→ Kaarten kosten €12,50 per stuk;
→ Toegang vanaf 18 jaar op vertoon van legitimatiebewijs.

Zien we jou op 18 juni bij onze Backfield Heroes?

 

Jubileumweekend zondag: Familiedag! 

Zondag 19 juni staat in het teken van ontmoeten. Gezelligheid, sport en spel, voor jong en oud! De dag is gevuld met activiteiten zoals een sponsorloop, Mudrun, Backfield Battles, Walking Football, loterij en het DAVA singles Café. De Smartevelders en Ankervelders zullen zorgen voor live muziek. Dat belooft een gezellige dag te worden! Rond 11 uur zullen de activiteiten van start gaan.

 

SPONSORLOOP: REN JE ROT!

Speciaal voor de jeugd van de basisschool: lekker rondjes rennen na een leuke warming-up. En... Met het geld dat je daarmee ophaalt gaan we een leuk speeltoestel laten maken! Dus, vraag je ouders, buren, oom of tante of wie dan ook of ze je willen sponsoren voor een vast bedrag per rondje! 

Kom zondag om 11 uur naar het voetbalveld een neem je supporters mee. Na een warming-up rennen we ongeveer 20 minuten rondjes op een veld met allemaal leuke hindernissen, elk rondje telt! Naast een applaus krijg je ook een lot voor de speciale jeugdloterij! Na afloop trekken we de loten en wie weet win jij ook nog een mooie prijs!

Het sponsorformulier download je hier!

 

MUDRUN

2,5 of 10 km rennen tijgeren, klimmen en modderen om vies maar voldaan over de finish te komen! Een loop door velden, bossen en zandpaden. Je kunt kiezen tussen de Kleine Ronde van 2,5 km die je 1, 2, of 3x aflegt, of de Grote Ronde van ongeveer 10 km. 

De Rondes splitsen zich na de hindernissen op Mastenbroek op de Klettersteeg: Kleine Ronde terug richting en om het Sportpark; Grote Ronde gaat verder richting bossen, velden en zelfs 100m door de Barneveldse Beek, om uiteindelijk ook het laatste stukje kleine ronde af te leggen richting finish.   

 

De Kleine Ronde, de sponsorloop

Ook rennen, tijgeren, klimmen en modderen! Langs publiek en over leuke hindernissen. Dit rondje kun je meerdere keren lopen! 
→ Een tocht van ongeveer 2,5 km 
→ Deze ronde kun je maximaal 3 keer afleggen
→ Laat je sponsoren en loop voor een nieuw klimrek voor de vereniging! Het sponsorformulier sturen wij je toe. 
→ Start & feestelijk eindpunt op het voetbalveld 
→ Inschrijven kost €5
→ Voor alle leeftijden! Maar onder de 12 jaar is begeleiding verplicht. 
→ Deelname is op eigen risico en inschrijving vooraf is verplicht. 

De Grote Ronde, een MUST voor echte bikkels
→ Een schitterende tocht van ongeveer 10-11 km 
→ Start & feestelijk eindpunt op het voetbalveld 
→ Inschrijven: €10 
→ Meedoen vanaf 12 jaar
→ Deelname is op eigen risico en inschrijving vooraf is verplicht. 

Inschrijven voor de mudrun doe je hier! 

Let op, schrijf je snel in want vol = vol! 

 

BACKFIELD BATTLES

Voetballen, maar ook mega groot voetbaldarten, over de stormbaan en andere leuke spellen tegen allerlei andere teams! Geef je op in een team en ga in het jubileumweekend een gezellige strijd aan! Fanatiek mag je zijn maar het gaat vooral om de gezelligheid!

 

 Meedoen vanaf 14 jaar
→ Wedstrijden zijn 5 tegen 5 dus geef je met genoeg mensen op
→ Neem zelf teamkleding mee en het leukst verklede team wint een prijs!
→ Deelname is op eigen risico 

Inschrijven voor de Backfield Battles doe je hier! 

Ook hier geldt: vol = vol! Er is maar beperkt plek! 

Verder is de zondag gevuld met optredens van De Ankervelders, Oekraïense Volkszang, DAVA Singles Café, Walking Football, Verhalentafel, braderie en de loterij! Loten voor de loterij zijn het hele weekend te koop!

 

Kom zondag 19 juni naar Kerstens Sportpark voor een gezellige middag op ons festivalterrein! 

 

Alle updates rondom het jubileumweekend vind je op onze Instagram en Facebook!