Achterveld 1 kansloos in Almere
maandag 20 november 2017

Na vier overwinningen op rij verloor Achterveld weer eens. De vierdeklasser had weinig in te brengen tegen Sporting Almere en verloor met 4-0. Bij rust stond het al 2-0. ,,Het zat er vandaag niet in'', constateerde Janco Heimgartner. ,,In de eerste helft kregen we nog wel een paar kansen. Verder hebben we wel heel hard gewerkt, maar scoren lukte ons niet.''

De lat voorkwam dat Michiel Boerrigter de stand op 1-1 bracht, daarna kopte Frederik van Middelaar de bal nog een keer net voorlangs het doel na een voorzet van Joris Houtveen. Heimgartner: ,,Zij scoorden uit twee lange ballen waar wij niet goed bijzaten. Vorige week zat het allemaal een beetje mee, nu zat het wat tegen.'' Met dat laatste doelde de trainer uit Barneveld ook op het uitvallen van Joey van den Brink. De linksbuiten raakte geblesseerd aan zijn hamstring. ,,Hopelijk is het een verrekking'', aldus Heimgartner. ,,Dan is hij misschien snel terug, is het een scheurtje, dan speelt Joey niet meer voor de winterstop.''