maandag 10 oktober 2016

S.V. Achterveld 1

Achterveld heeft het uitduel tegen Odijk omgezet in een keurige 1-2 overwinning. Hierdoor houdt de ploeg van Janco Heimgartner weer aansluiting met de kopgroep van de zondag vierde klasse G.

''Achterveld creëerde in de eerste helft de nodige kansen, maar kwam maar niet tot scoren. Pas toen Rudy Baalman onderuit gehaald werd en de bal op de stip ging was het raak. Friso Drewes benutte de strafschop.
Een kwartier voor tijd zorgde Joery Boutens op prachtige wijze voor de 0-2. De linkermiddenvelder krulde de bal vanaf zo'n 20 meter in de bovenhoek. Vlak voor tijd kreeg ook Odijk een strafschop, die leidde tot de 1-2. Een minuut later klonk het eindsignaal.
Heimgartner was tevreden. ,,Ons spel na rust had nog wel wat beter gekund, maar ik ben vooral blij met de drie punten. Dat is prachtig voor het vertrouwen van de groep.''
Bron: de Leusder Krant