Achterveld deelt punten met VVA Achterberg
zondag 19 mei 2019

S.V. Achterveld 1

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen leverde Achterveld een punt op. Voor de vierdeklasser stond er niet veel meer op het spel. De nacompetitie is na de teleurstellende nederlaag van vorige week onbereikbaar. Toch werd het een heel aardige wedstrijd, vooral in de eerste helft haalden beide ploegen een prima niveau. Joost van den Heuvel zette Achterveld op voorsprong, kort voor rust werd het 1-1. Na de pauze werd er niet meer gescoord. ,,Het tempo ging wat omlaag bij ons en ik had de indruk dat zij het ook wel geloofden'', aldus Ferry Marks, die na afloop in het zonnetje werd gezet. ,,We hebben nog één duel te gaan. Uit tegen Lienden. Tegen die ploeg hebben we nog wat goed te maken. Bovendien kunnen we nog derde worden. We zijn dan waarschijnlijk de enige nummer drie in het amateurvoetbal die niet de nacompetitie in gaat, toch denk ik niet dat ik de jongens hoef te motiveren voor die wedstrijd.''

Bron: Peter Pos (Barneveldse Krant)