Achterveld moet genoegen nemen met punt (uit de Barneveldse Krant)
zondag 13 februari 2022

S.V. Achterveld 1

Ondanks een heel vroege voorsprong lukte het Achterveld niet om te winnen van WZC Wapenveld. Uiteindelijk mocht de vierdeklasser zelfs blij zijn met het behaalde punt. 

,,Voetballend was het niet goed’’, vond Jacco Meurs na het 1-1 gelijkspel. ,,We hebben wel ontzettend veel arbeid geleverd en geknokt voor wat we waard waren. Op basis daarvan verdienden we dat punt zeker.” 

Na de knappe winst van vorige week aasden de oranjehemden, die startte met de jonkies Bas van Ruitenbeek, Sil Hogeboom en Sven van Dalen in de basis, op een nieuwe driepunter, waardoor de ploeg weer helemaal mee zou doen om de bovenste plekken. 

WZC, dat één plek hoger staat op de ranglijst, werkte daar niet aan mee. De bezoekers kwamen tien minuten voor tijd op gelijke hoogte. Eerder had Van Dalen nog een grote kans op de 2-0, maar zijn schot werd gered. ,,We hebben de voorsprong lang vast weten te houden, maar je zag dat de krachten wegvloeiden. Dit was voor ons het maximale resultaat. De top in onze klasse is heel breed. WZC hoort daar duidelijk ook bij.”

 

Bron: de Barneveldse Krant

Foto: Rinus van Denderen