Achterveld stelt teleur
zondag 28 oktober 2018

S.V. Achterveld 1

,,Als je niet eens van SVF kan winnen, dan doe je het niet goed.'' Die conclusie trok Achterveld-trainer Ferry Marks na het 2-2 gelijke spel van zijn ploeg. Achterveld trad aan zonder de geschorste Rudy Baalman en de geblesseerde Sven van Rossum.

Achteraf gezien kwam Achterveld nog goed weg ook met dit resultaat. Een kwartier voor tijd kwamen de bezoekers uit Cothen op 0-2 en zag het er heel somber uit voor Achterveld. ,,Op dat moment dacht ik dat het klaar was'', gaf Marks ruiterlijk toe. ,,We speelden niet goed en creëerden te weinig.''

In de 88e minuut werd het toch nog 1-2 door een treffer van Gerben van Doorn, die net een paar minuten in het veld stond.

Gerben van Doorn

Ineens geloofde Achterveld er weer in. Een minuut later was het alweer raak. Nu was Michiel Schouten de doelpuntenmaker.

Michiel Schouten

Bijna won Achterveld ook nog. In blessuretijd kopte Rens Brand de bal echter rakelings over.