Achterveld VR2 klimt naar derde plek!
maandag 17 oktober 2016

S.V. Achterveld VR2

 

Zondag 16 oktober 2016
SV Achterveld VR2 - MSV VR1, 14.00 uur
Door: Sandra van de Grootevheen

Na een prachtige ochtend voetbal kijken bij Dames 1, die trouwens met 2 - 1 hebben gewonnen, was het onze beurt.
Het zonnetje schijnt, de lucht was blauw en wij hobbelden sinds tijden ruim op tijd het veld op. Perfect zijn we natuurlijk niet, het was nog even wachten op Shannon voordat we aan de warming up konden beginnen.

Na een mooi opgezet partijtje van Daisy werd de opstelling nog even snel verteld en we konden van start. Al in de 3e minuut kwam Josien opgelopen en bracht de bal naar de middenlijn en in een prachtige pass kwam die bij Feline terecht. Ze poeierde de verdediging van MSV met gemak af en met een droog schotje kwam die prachtig in de rechterhoek terecht. 1 - 0!!!!!

Nu goed opletten dat we niet teveel meegaan in hun spel zodat we niet weer in een gelijkstand eindigen. En toen in de 11e minuut liep Kimberley goed door waardoor ze een prachtige voorzet vanaf de achterlijn kon geven. Heel balvast was de keepster niet, waardoor de bal perfect voor de voeten viel van Michelle die hem zo over de keeper heen speelde in het dak van het goal.

De rest van de tweede helft was er een mooi combinatiespel te zien van de Achterveldse dames, maar het mikken blijft soms toch nog lastig. Het is dan misschien ook maar goed dat we geen mannen zijn.

Tijd voor een welverdiende rust. Na wat belovende wissels, Josien moet voor het eerst op de bank zitten, kon de tweede helft beginnen. Althans dat dachten we. Bleek dat Mellanie nog opgesloten zat in het hokje, die zijn we er toch maar even uit wezen halen.

Het motto om de 0 te houden achterin was al snel weg. Helaas tot nu toe niemand gevonden die dit heeft zien gebeuren, waarschijnlijk uit ons geheugen gewist. Een mooi feitje voor tussendoor is dat Feline haar balgevoel steeds meer terug krijgt na haar blessure tijd. Zo goed dat ze het liefst haar hele voet er op zet. Na de tweede keer kon Feline hier gelukkig om lachen.

En dan na een prachtige voorzet van Jessica op Daphne gingen Daphne en Anne een een-tweetje aan met de verdediging. Waarna Daphne nog even in een soloactie voorbij drie verdedigers wist te komen en hem er beeldig in tikte.

Waarbij de eindstand in een prachtige 3 - 1 eindigde.

Volgende week zijn jullie even van ons verlost, maar 30 oktober zijn we er weer en dan moeten we tegen VVZA VR1!