Achterveld wint na 'valse start'
zondag 18 november 2018

S.V. Achterveld 1

Binnen een kwartier keek Achterveld tegen een 2-0 achterstand aan. Na de valse start ging het toch lopen bij de vierdeklasser. Nog voor rust was het gelijk (2-2). Kort na rust zette Rens Brand Achterveld op voorsprong. Daarna kwam de ploeg van Ferry Marks niet meer in de problemen.

Sven van Rossum

De trainer uit Almere was toch ontevreden. ,,We hadden nu het geluk dat we met De Panter geen heel sterke tegenstander hadden, de start van de wedstrijd zal voortaan toch anders moeten.'' Zeker komende zaterdag, want dan komt koploper Voorwaarts Utrecht naar het Kerstens Sportpark.
Rudy Baalman

Voor Achterveld is dat de laatste kans om nog wat van het seizoen te maken. ,,We zullen moeten winnen om ons er weer tussen te scharen'', weet Marks als geen ander. Opvallend genoeg oefenden beide ploegen in de voorbereiding al een keer tegen elkaar. Toen won Achterveld, maar toen ging het nergens om.
Rens Brand

Doelpunten: Jelle Neumann 1-2, Rudy Baalman 2-2, Rens Brand 3-2, Sven van Rossum 4-2.

Bron: Peter Pos (de Leusder Krant)
Foto's: archief Leusder Krant