Achterveld wint ook tweede wedstrijd
zaterdag 26 september 2020

S.V. Achterveld 1

 Na twee duels staat Achterveld op zes punten. Nu werd Ede/Victoria aan de zegekar gebonden. Met twee treffers had goalgetter Sven van Rossum een groot aandeel in de 3-0 overwinning. De uitblinkers bij Achterveld waren Mark de Ridder en Michiel Vrijhoef.

De Ridder was degene die de wedstrijd openbrak met een prachtige vrije trap. Bovendien gaf de aanvaller de assist op de 2-0 van Van Rossum. Als controlerende middenvelder zorgde Vrijhoef ervoor dat de poort achterin zo goed als gesloten bleef.

,,Deze overwinning was volledig terecht’’, oordeelde Jacco Meurs. ,,Zeker in de eerste helft speelden wij erg goed en hielden we de tegenstander onder druk. De 3-0 viel erg laat, maar daarvoor zijn we nooit in de problemen geweest.”
Van Rossum bepaalde in de 88e minuut de eindstand op 3-0. ,,We zijn het seizoen prima gestart’’, vindt Meurs. ,,Maar we zijn nog niet echt getest. We krijgen nu SDS en EFC. Die ploegen staan ook op zes punten. Na vier wedstrijden weten we denk ik meer hoe we ervoor staan.”

Achterveld – Ede/Victoria 3-0 (2-0). Mark de Ridder 1-0, Sven van Rossum 2-0 en 3-0.

Bron: de Barneveldse Krant
Foto: Bram van den Heuvel