Bob van Ruitenbeek (16) debuteert bij winnend Achterveld
zondag 16 december 2018

S.V. Achterveld 1

Misschien hadden er nog wel een paar doelpuntjes meer gemaakt mogen worden, toch was iedereen bij Achterveld tevreden met de 1-3 overwinning bij Kesteren. ,,De grote ploegen in onze afdeling winnen daar ook niet met 10-0, dus ik vind het een prima resultaat'', aldus Ferry Marks. 

De trainer van Achterveld liet een kwartier voor tijd Bob van Ruitenbeek zijn debuut maken. De zestienjarige aanvaller was heel dicht bij een droomdebuut. Bij zijn allereerste balcontact scoorde Van Ruitenbeek bijna, zijn kopbal ging luttele centimeters langs de verkeerde kant van de paal. 

bob.PNG

Bob van Ruitenbeek

Vlak voor tijd kreeg de B-junior nog een keer een grote kans. Op aangeven van Jelle Neumann kwam Van Ruitenbeek voor de doelman van Kesteren, maar kwam opnieuw niet tot scoren. ,,Jammer voor Bob. Het was wel mooi geweest voor hem en voor ons als hij had gescoord.'' 

 

Nu bleef het bij treffers van Sven van Rossum, Rudy Baalman en Joery Boutens. Uit een van de weinige kansen die Kesteren kreeg werd één keer gescoord (1-1), verder kwam Achterveld nauwelijks in de problemen. Al kwam de bal bij 1-2 nog wel een keer tegen de buitenkant van de paal.

Joeri.jpg

Joery Boutens scoorde meteen bij zijn rentree, na een afwezigheid van een paar maanden.

 

Bron: Peter Pos (Leusder Krant)