En dat is zes..... voor Achterveld 1
zondag 6 november 2016

S.V. Achterveld 1

Achterveld boekte tegen Rivierwijkers alweer de zesde overwinning op rij en is als zeven wedstrijden op rij ongeslagen.

Rivierwijkers stond maar 1 punt achter de oranjehemden. Hetgeen ook terug te zien was in de wedstrijd. Het spel speelde zich met name af op het middenveld.

Rudy Baalman zorgde voor de openingstreffer. Na rust kwamen de Utrechters na een foutje van Pieter van Uhm weer op gelijke hoogte.

De spelers van Achterveld lieten door deze domper hun koppies niet hangen, maar bleven juist goed voetballen, met de kenmerkende strijd die zie wekelijks leveren.

Bart Kooloos die weer in de basis mocht beginnen, toonde wederom aan dat hij in vorm is. Met zijn neusje voor de goals, zette hij Achterveld weer op voorsprong.

Friso Drewes die met name in de tweede helft met een paar goeie acties zijn tegenstander de baas was bepaalde de eindstand met een prachtige lob over de keepr, van buiten de zestien meter op 3-1.

Achterveld is koploper Zwaluwen Utrecht hiermee tot op één punt genaderd.

,,Als we dit op kunnen blijven brengen, dan kan het sprookje door blijven gaan.'', aldus de tevreden trainer Janco Heimgarter.