Informatie

Geen thee, wel doelpunten
zondag 7 april 2019

S.V. Achterveld 1e

Een spits moet je gebruiken op zijn kwaliteiten. Bij Sven van Rossum is dat niet thee zetten, zoals tijdens de rust van hem als wisselspeler verwacht werd, maar doelpunten maken. Zo smakeloos de thee was, zo effectief was de van een blessure teruggekeerde spits toen hij een half uur voor tijd in het veld kwam.

Sven van Rossum weer trefzeker voor Achterveld

De spelers van Achterveld hoeven de komende weken niet bang te zijn om weer een koud en waterig drankje te krijgen in de rust. ,,Sven zal de komende weken weer in de basis starten'', verzekert Ferry Marks. ,,We hebben hem de laatste wedstrijden van het seizoen hard nodig om de nacompetitie te halen.''

De thuiswedstrijd tegen Kesteren was geen moment spannend. Al na tien minuten opende Bob van Ruitenbeek de score, daarna kwam Achterveld nooit in de problemen. De bezoekers kwamen nog wel terug tot 1-1, maar dat foutje werd weggepoetst door Joey van den Brink en Rudy Baalman. Zij zorgden voor een 3-1 stand bij rust. Na de 'thee' liep Achterveld uit naar 6-1. Tussen de treffers van Van Rossum door was Aike de Vette ook nog een keer trefzeker.