Joost van den Heuvel breekt ban voor Achterveld
zondag 4 november 2018

S.V. Achterveld 1

Na drie wedstrijden zonder overwinning lukte het Achterveld weer eens om de drie punten mee naar huis te nemen. Voetballend was de ploeg van Ferry Marks heer en meester tegen Echteld. Pas halverwege de tweede helft kwam de vierdeklasser op voorsprong. Joost van den Heuvel schoot de bal keurig met links keurig binnen: 0-1. Vlak voor tijd bepaalde Sven van Rossum de eindstand op 0-2.

,,Dit was een prima overwinning'', oordeelde Marks. ,,Uit bij zo'n tegenstander is het altijd afwachten hoe het gaat. In het begin hadden we het ook best lastig.'' Echteld was 20 minuten lang de bovenliggende partij. Doelman Pieter van Uhm hield in die fase zijn ploeg op de been. Daarna kantelde de wedstrijd. Achterveld creëerde een flink aantal kansen, die werden lange tijd niet benut. Totdat Van den Heuvel, nota bene op zijn verjaardag, de ban brak.

Achterveld blijft door de zege op vijf punten van de drie koplopers staan.

Doelpunten Achterveld: Joost van den Heuvel 0-1, Sven van Rossum 0-2.

Bron: Peter Pos (Leusder Krant)