Joris Houtveen belangrijk voor Achterveld
maandag 12 maart 2018

S.V. Achterveld 1

Pas na rust lukte het Achterveld om definitief afstand te nemen van ASV'65. In de eerste helft spartelde de hekkensluiter nog flink tegen en kwam zelfs nog op voorsprong ook. Aike de Vette zorgde nog voor rust op aangeven van Joris Houtveen voor de gelijkmaker.

Met Houtveen werd meteen ook de uitblinker genoemd. De vleugelverdediger zorgde continue voor dreiging en schoot bovendien zelf de 1-3 binnen. Frederik van Middelaar kon het zich bij die stand zelfs permitteren om een strafschop te missen. Even later werd het alsnog 1-4.

,,Een prima resultaat'', vond Janco Heimgartner. ,,We moesten vandaag het spel maken, dat ging ons goed af. Het was een leuke tegenstander om tegen te voetballen. Voorin hadden ze twee goede spelers, verder waren ze niet zo heel goed. Toen we achter kwamen bleven we rustig, we wisten dat ze het niet 90 minuten zouden volhouden.''

Doelpunten: Aike de Vette 1-1, Mike van Ruitenbeek 1-2, Joris Houtveen 1-3 en Joey van de Brink 1-4.

Bron: de Leusder Krant