zondag 6 november 2016

S.V. Achterveld VR2

De dag begon al vroeg voor de Achterveldse meiden, om 11 uur een ontbijtje op de voetbal (credits naar Daisy en Michelle) en om 12 uur onze nieuwe tenues showen aan onze fantastische sponsor: Avema wegenbouw. We waren net kinderen in de speelgoedwinkel, alleen is het speelgoed van Avema wel iets te groot voor ons kleine meisjes. Het enthousiasme was er niet minder om! Na alle foto's was het nog tijd voor wat ontspanning, wat door Shannon d'r zenuwachtige gedrag al geen ontspanning meer was. Maar we hebben onze beroemdheid mee, Kimberley van Druten met 25K views op De Kelderklasse Facebook. 

Dan half 2 tijd om het veld op te gaan en te flitsen in onze nieuwe tenues volgens Dais. Kimberley en Sandra waren ondanks de 2 eerdere waarschuwingen alweer vergeten dat ze week chefs waren. Tijdens het vullen van de bidons kregen ze een mysterieus tasje aangeboden voor Jessica. Bleek dat ze door alle spanning haar schone ondergoed was vergeten. Complimenten aan Remo voor het matchende setje.

Om 14:03 precies ging de wedstrijd van start. Daisy draagt dr lucky shoes dus dat moet wat beloven. Tevens zag Lenn al bij de aftrap dat Soest niet kan voetballen....
Al in de 12e minuut worden ze gevaarlijk voor het goal van Demi. En in de 14e minuut duikt Demi op de bal en stuitert de bal net voor haar omhoog het doel in. 0-1.

Tevens zoeken wij voor Angela die haar witte patta's schoon wil likken. Voel je je geroepen dan mag je een pb sturen.
Ondertussen is Marinka Lenn een beetje zat langs de lijn en besluit hem te tackelen.
En dan Kimberley komt gevaarlijk dicht bij het goal van Soest in de 29e minuut maar raakt helaas vol de paal.

Tijd voor de rust, even credits naar Mellanie, want die zet elke week de thee. (ook al was ze er vorige week niet bij?)
Na 2 minuten in de tweede helft valt helaas al het 2e tegendoelpunt. 0-2.


Achterveld moet zich nu echt gaan focussen want we kunnen Soest echt wel hebben.
Even tussendoor willen we vermelden dat Jessica er enorm van baalde dat ze viel en daardoor haar tenue vies is geworden. Ze kreeg wel een vrije trap mee.

En dan ineens ligt onze topper Shannon op een grond, niemand zag het gebeuren Shannon dacht dat er nagetrapt werd, maar aan de zijlijn dachten ze dat het nog Halloween was en Shannon door een spook naar de grond werd gewerkt.

Dan Sandra krijgt de bal en weet hem perfect in de voeten van Daphne te krijgen. Alleen staan er nog 2 verdedigers, ze weet zich er voorbij te werken en schiet! Helaas net iets te hoog en schiet over. 

De scheidsrechter geeft aan nog 1 minuut. Blijkbaar kwam dit ook binnen bij onze BN'er Kimberley krijgt de bal in d'r voeten terwijl ze in d'r uppie voor de keeper staat. Ze weet hem prachtig in het rechterhoekje te tikken. 1-2

De volgende keer weten we dat we ze aankunnen en we hebben dan ook nog tot 12 maart voor de revanche. We will be back....