S.V. Achterveld VR2

Zondag 30 oktober om 11.00 uur
VVZA VR1 - SV Achterveld VR2
Door: Sandra

Wat was het vroeg vanmorgen voor de Achterveldse dames. Het is algemeen bekend dat we het beste presteren wanneer wij om 14:00 uur voetballen. Dit was al te merken na een kleine paniekaanval van mama Daisy toen we een andere route namen zoals gewoonlijk. Paniek!
Eenmaal bij VVZA kregen de meeste dames al wat kleur op het gezicht, het vaste voedsel ging er weer in, net als wat aspirientjes en dextro.

Het zonnetje scheen heerlijk waardoor bij Vera de hoop op een tintje steeds groter werd. De lieveheersbeestjes vonden dit ook heerlijk, duidelijk te merken aan de enorme plaag die zich in de dug-out huishield. Rayen onze topsupporter/verzorger wist hier wel raad mee en roeide ze grotendeels uit. De scheidsrechter waarschuwde ons alvast voor zijn wisselbeleid en het duwen in de rug en toen kon de wedstrijd beginnen. Al in de 3e minuut kregen we een corner mee, Elisa schoot hem perfect voor de goal waardoor Sandra er alleen maar tegenaan hoefde te lopen. 0-1

In de 19e minuut kregen we weer een corner mee en Kimberley zag het al helemaal voor zich dat ze hem er in zou koppen, de bal dacht hier helaas anders over.
In de 23e minuut was het weer zo ver. En Feline zag haar kans schoon om in alle vrijheid de bal in het goal te koppen! In onze vlog is te zien hoe prachtig ze dit gedaan heeft! 0-2

En dan het onwaarschijnlijke wordt waarheid. Elisa onze vaste vrouw voor de vrije trappen is gewisseld en nu na een handsbal is de eer aan Josien om hem te nemen op precies 27,777 meter afstand van het goal. Er wordt nog gewaarschuwd door de verdediging van VVZA dat ze hem er in een keer in gaat schieten, maar dat hij zo ongrijpbaar zou zijn voor de keeper had niemand voorzien. De bal gaat hoog! Te hoog voor de keeper, maar laag genoeg om nog onder de lat door te schieten! 0-3
Tijd voor thee.

Na een aanmoedigende speech van Daisy konden we er weer tegenaan. VVZA wordt gevaarlijk: ze zetten veel druk naar voren en breken steeds wat vaker door bij de verdediging. Maar de 1-3 weet niemand meer na te vertellen.

Voorin weten de mooie ballen van Feline het goal net niet te vinden en ook de vrije trap van Eliza komt net niet aan. En dan, Anne breekt los van d'r man en komt een op een met de keeper te staan en weet hem prachtig in het linkerhoek naast de keeper in het goal te planten, wat zijn we blij en wat heeft Anne dit verdient! 1-4
Het eindsignaal!

Na een waarschuwing van Vera dat het straks gaat regenen kunnen we deze voetbaldag mooi afsluiten. Tevens werd er een gerucht opgevangen, het schijnt bij Daisy onder de douche altijd te regenen.

Na dit verslag willen wij Yvonne de Jong nog even in het zonnetje zetten met haar geweldige spel en reddingen! Credits voor jou!

Volgende week tegen de nr. 1, komt allen kijken en aanmoedigen om 14:00 bij het Kerstens Sportpark!