Sven van Rossum keert terug bij verliezend Achterveld
maandag 14 mei 2018

S.V. Achterveld 1

Het is over en uit voor Achterveld. Nu duidelijk is dat de vierdeklasser bezig aan de laatste wedstrijden op zondag gaan de laatste competitiewedstrijden sportief gezien nergens meer om. De ploeg weet nu al dat het na de zomer verder gaat in de vierde klasse zaterdag. In de uitwedstrijd tegen GeuzenMiddenmeer stond het na een half uur al 3-0. De wedstrijd was net een minuut bezig toen de eerste treffer al viel. 

,,We zijn een beetje het FC Zwolle van onze afdeling'', schamperde Janco Heimgartner. ,,Na de goede eerste competitiehelft lukt het nu niet meer. De jongens willen wel, maar de chemie is eruit.'' Heimgartner hoopt dat Achterveld zich nog één keer kan oprichten. ,,Zondag wacht Amsvorde. Dat is een leuke derby. Zij willen graag nog de nacompetitie halen, wij gaan er alles aan doen om dat te voorkomen.''

Achterveld is ondertussen al druk bezig met het nieuwe seizoen. Sven van Rossum keert na vier seizoenen bij Valleivogels terug op het oude nest. Ook Jelle Neumann (VV Scherpenzeel) en Gerben van Doorn (Valleivogels) hebben toegezegd volgend jaar bij Achterveld te komen voetballen. 

Sven.jpg

Foto: Van Denderen

 

Bron: de Leusder Krant