maandag 18 maart 2019

S.V. Achterveld 4

Deze week stond de thuiswedstrijd tegen Woudenberg, de huidige nummer 2 van onze competitie, op het programma. Na de makkelijk weggegeven overwinning van vorige week hadden we iets goed te maken en dus zou een goed resultaat niet slecht uitkomen om de teamspirit weer wat omhoog te krikken.

Maar deze week stond niet alleen in het teken van ons, maar ook van jullie, onze trouwe lezers. Naar aanleiding van het verslag van vorige week stroomde de (voornamelijk positieve) reacties binnen. Achterveld 4, toch voornamelijk bekend om het ontzettend sociale en sportieve imago, zou Achterveld 4 niet zijn als wij niks zouden doen met jullie feedback en prangende vragen. En dus deze week een iets ander verslag dan wat jullie gewend zijn! Deze week behandelen we op veler verzoek jullie ingezonden brieven.

 

Hoi Achterveld 4,

Ik lees jullie verslag eigenlijk alleen maar voor de moppenrubriek van Rick. Tot mijn grote ongenoegen stond het antwoord op het raadsel van vorige week er niet bij. Hoe gooi je een ei over een huis heen zonder hem te breken?

Jankees – Leusden

 

Met de kip er nog om heen!

Het is overigens aan te raden om ook de rest van het verslag te lezen!

 

Beste 4e,

Ik merk de laatste tijd een behoorlijk positieve trend wat betreft het niveau van jullie verslagen. Het is net alsof jullie 2 vaste verslagschrijvers er niet zijn. Klopt dat?

Sander – Achterveld

 

Dat heb je goed opgemerkt Sander! Tim Tolboom is in voorbereiding voor een marathon en voetbalt daardoor een aantal weken/maanden niet. Marthijn Houtveen is te druk met het kampioen maken van het 2e elftal en brengt het merendeel van zijn zondagen door in de Eemhof. En dus neem ik (Dennis, red.) voorlopig de honneurs waar.

 

Hoi teamgenoten,

Ik wil jullie bij deze nog bedanken voor het benoemen van mij als sponsor in het vorige verslag. De telefoon heeft de hele week roodgloeiend gestaan en ik heb nu tot het einde van het jaar voldoende klinkers te leggen!

Robin – Achterveld

 

Geen dank Robin! Een gewaardeerd sponsor en coach als jij verdient het om even in het zonnetje te staan!

 

Hi mannen,

Ik ben ook sponsor van jullie tassen, maar in tegenstelling tot Robin hebben jullie mij nog nooit genoemd...

Alex – Achterveld

 

Bij deze! Alex Boersen, voor al uw woning- en projectinrichting! Bereid je maar vast voor op een heuse storm aan telefoontjes.

 

Geachte verslagschrijver,

Ik lees jullie verslagen elke week met veel plezier, maar het grootste deel van het verslag gaat alleen maar over onzin en randzaken. Soms wordt de uitslag of hele wedstrijd niet eens benoemd. Kunnen jullie niet een wat feitelijker verslag schrijven?

Sanne – Terschuur

 

Dat zou kunnen, maar wat is daar nu leuk aan? Maar vooruit, hier volgt een korte maar feitelijke beschrijving van de wedstrijd tegen Woudenberg.

 

8e minuut: Klungelig uitverdedigen leidt tot de 0-1 van Woudenberg

17e minuut: Een klungelige terugspeelbal leidt tot de 0-2 van Woudenberg

23e minuut: Een intikker van Joris Schouten brengt de spanning terug in de wedstrijd: 1-2

26e minuut: Een voorzet van Niels Kerkhof waait zomaar het doel in: 2-2

35e minuut: Na wederom slordig balverlies belandt de 2-3 van Woudenberg in het netje

41e minuut: Het is opnieuw Joris die vanuit een corner weet binnen te schieten: 3-3

Rust

48e minuut: Nadat de bal in de 16 meter van Woudenberg niet goed weggewerkt wordt, weet Remco binnen te tikken. 4-3 en de eerste voorsprong voor de Oranjehemden.

60e minuut: De bal wordt 4 keer tegen de lat en 3 keer tegen de paal geschoten, maar uiteindelijk zit ie toch: 4-4

65e minuut: Karel raakt geblesseerd naar met wat lijkt een zeer zware knieblessure. Hij wordt het veld afgedragen

66e minuut: Dave raakt geblesseerd naar met wat lijkt een zeer lichte enkelblessure

67e minuut: Karel herstelt wonderbaarlijk snel met behulp van de wonderspons en komt weer binnen de lijnen

81e minuut: Woudenberg weet met een verdekt schot toch weer te scoren. 4-5

89e minuut: Matthijs wordt gevloerd door de keeper van Woudenberg. Nadat de keeper Matthijs probeert op te tillen ontstaat een klein opstootje met het nodige duw- en trekwerk. De uitstekend fluitende leidsman wijst naar de stip

93e minuut: De penalty wordt benut door Joris: 5-5

Einde wedstrijd. Achterveld houdt in extremis een punt over.

 

Goedemiddag Achterveld 4,

Ik ben afgelopen week bij jullie wedstrijd wezen kijken en het viel mij op dat Matthijs en Frank wel erg op elkaar lijken. Zijn zij broeders?

Annette – Achterveld

 

Ik moet je helaas teleurstellen Annette. Hoewel Matthijs en Frank zich dezelfde haarbos hebben laten aanmeten en beiden een klein bierbuikje gekweekt hebben, zijn zij geen broers. De enige eeneiige tweeling die wij in de gelederen hebben zijn de gebroeders Kerkhof.

 

Hallo,

Met alle respect, maar jullie hebben een elftal wat behoorlijk op leeftijd is. Er zit een hoop levenservaring en wijsheid in jullie ploeg. Hebben jullie nog een algemeen advies voor mij over hoe ik mijn leven zou moeten leiden?

Mark – Woudenberg

 

Nou, dat is leuk! Toevallig zat ik na afloop van de wedstrijd in de kleedkamer met de jongens en overhoorde ik een gesprek tussen Marthijn en Rick. Het advies wat ik opving was dat je je nooit door je vrienden of iemand ook moet laten beinvloeden. Iets wat ik persoonlijk ook graag ten harte neem. Mooi, deze serieuze noot in een verder grappig verslag!

 

Beste teamgenoten van Rick,

Sinds Rick in Harderwijk is ingetrokken is hij in allerbeste doen! Dan kan een mop deze week toch niet uitblijven?

Masja – Harderwijk

 

Nee, zeker niet! Rick heeft weer zijn uiterste best gedaan om de mannen van Achterveld 4 aan het lachen te krijgen in de kleedkamer!

Rick was laatst in Amsterdam voor een klus, op de Prinsengracht om precies te zijn. Op nummer 56 woont Spiderman, op nummer 57 woont Batman en op op nummer 59 woont Superman. Wie woont er op nummer 58?

---

---

---

---

---

Buurman

 

 

Dat was het verslag weer van deze week. Wij besteden onze grootste mogelijk zorg in het schrijven van dit verslag, dus kritiek wordt niet gewaardeerd. Uiteraard kunt u uw complimenten en vragen nog gewoon insturen!