Zegereeks Achterveld JO8-3 helaas verbroken!
zaterdag 30 maart 2019

S.V. Achterveld JO8-3

Cjvv Jo8-3 — Sva Jo8-3 eindstand 7-3!


Een heerlijke zonnige voorjaarsochtend in maart!🌞

naamloos.png


Onze toppers staan weer met beide benen op de grond nadat we flitsend uit de startblokken gingen! We begonnen vol goede moed de 1e helft! Na mooi samenspel scoorde Job de 1-0!

naamloos2.png

Het spel ging gelijk op, de betere kansen voor CJVV, maar wij hadden een uitstekende keeper Kees in het goal staan!!

naamloos5.png

En mede door stug verdedigingswerk van onze toppers bleven veel tegendoelpunten ons bespaard tot dat onze helden een beetje moe werden, mede dankzij het tropische weer! Het verfrissende water was niet aan te slepen!😅😅CJVV scoorde gelijk!

naamloos3.png

Hierna gingen wij weer op jacht en dankzij een listige hoekschop van Job scoorde wij de 2-1! Hierna volgde gauw de gelijkmaker! Onze toppers waren totall los😜, normaal gesproken wil niemand wisselen😅😅, vandaag was dat wel anders.

CJVV bleef de drive houden en scoorde achter elkaar, onze Jan maakte na een mooie solo nog een schitterend doelpunt! Hierna was de eindstand 7-3 voor CJVV!

naamloos4.png

Het was ook de 1e keer dat onze leider Thijs er niet bij was! Zou het dan toch aan de leiderskwaliteiten liggen??? Aart heeft inmiddels ook weer aangegeven er volgende week weer bij te zijn, dus dat worden weer punten pakken voor onze helden!!