Zegereeks Sva Jo8-3 duurt voort!!!
zaterdag 23 maart 2019

S.V. Achterveld JO8-3

VRC Jo8-6-Sva Jo8-3 uitslag 1-5!!๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผโšฝโšฝ

We zijn vandaag afgereisd met onze jongens afgereisd naar Veenendaal om onze uitwedstrijd tegen Vrc Jo8-6 te spelen! Onze meiden waren helaas verhinderd vanwege een kinderverjaardag van een van hun vriendinnen! Ze deden daar een hoogte stage in een klimbos ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ!

Onze jongens daarentegen gingen vol energie van start! Milo scoorde binnen 1 minuut de 0-1 ! Dat hebben we Oranje vaker zien doen van de week!๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒโšฝ

Na een een paar minuten maakte VRC 1-1 nadat ze al 4 x de paal hadden geraakt! Achterveld zakte wat teveel naar achteren! In de rust volgde een wedstrijdbespreking met onze toppers waarin we de jongens op hun plek zetten en de lijnen opnieuw werden uitgezet! Mede door het gericht coachen van onze reserve bondscoaches Joรซl en Aart werd er een draai aan de wedstrijd gegeven! ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผna doelpunten van Job en Milo 3x werd de eindstand 1-5 ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผโšฝโšฝโšฝ