Lagere elftallen trainen volgend seizoen op woensdagavond 20 uur
donderdag 8 juni 2017


De lagere elftallen van SVA trainen vanaf volgend seizoen niet meer op dinsdag-, maar op woensdagavond. Het bestuur denkt op die manier ook aan de lagere elftallen voldoende ruimte en faciliteiten te bieden om goed te kunnen trainen.

Kunstgras

Alle seniorenteams hebben aangegeven graag op kunstgras te willen trainen. Afgelopen seizoen hebben we gezien dat dat vaak niet mogelijk was. Aan het begin van het seizoen is de opkomst vaak hoog, en komen de lagere seniorenteams bij tijd en wijle op dinsdag in de verdrukking. Ook omdat er dan keeperstraining is. In de winter is veld 3 regelmatig onbespeelbaar en is er ook vaak ruimtetekort op dinsdag.

Nieuwe veldindeling

Met de nieuwe veldindeling (klik hier) is er voor zowel de vrouwen- en herenselectie en voor de lagere seniorenteams altijd één keer in de week een volledig kunstgrasveld beschikbaar om te trainen.

Kantinedienst

Het bestuur gaat nog in gesprek met de kantinecommissie, selecties en de lagere elftallen over de kantinedienst doordeweeks. Voorstel is om kantinedienst voor een deel zelfstandig te verrichten. Het pinapparaat dat naar verwachting deze zomer wordt geïnstalleerd, maakt moeilijkheden met contant geld doordeweeks waarschijnlijk overbodig.