Hek pannaveld verwijderd, dugouts veld 2 verplaatst
woensdag 6 januari 2016


 

Besloten is het hek van het pannaveld te verwijderen, waardoor we er een mooi groter trainingsveld bij hebben. Aangezien dit een wetraveld is (natuurgras met een kunstmatige bodemopbouw), kan dit veld meer aan dan veld 3.

 

Het verzoek aan de trainers is daarom om onderling te overleggen of er op veld 2 wat ingeschikt kan worden, zodat er daar gezamenlijk getraind kan worden, of om op het wetraveld te trainen.

 

Het zal dus de komende periode wat inventarissen worden.

 

Daarnaast zijn op veld 2 de dugouts verplaatst naar de andere kant van het veld. De reden: je keek altijd tegen de zon in (als die er was) of had de regen recht in je gezicht.

 

Aan de kant waar de dugouts stonden, zijn nu twee openingen gemaakt. Handig voor de kinderen om tijdens het trainen een bal te halen die over het hek is geschoten (zodat ze niet over het hek hoeven te springen met de kans dat ze vallen).

Maar ook voor de m.n. de F- en E-pupillen, die op zaterdag op het achterste deel van veld 2 moeten spelen. Het verzoek aan de leiders om de kinderen niet over het voorste deel van veld 2 (als daar een wedstrijd is) te laten lopen, maar via een van deze ingangen het veld te betreden.

 

Bij vragen, tips of ideeën, horen we het graag!

 

We vertrouwen op jullie medewerking.

 

Namens het bestuur van SV Achterveld,

 

Sander Tolboom