Sven van Rossum keert terug naar SV Achterveld
zaterdag 12 mei 2018


Sven van Rossum keert komend seizoen terug naar SV Achterveld. Sven is vier jaar geleden overgestapt van SV Achterveld naar VV Valleivogels in Scherpenzeel.

In het najaar van 2016 liep hij een zware knieblessure waardoor hij bijna anderhalf jaar niet heeft kunnen voetballen.

"Ik ben tijdens mijn blessure het plezier in het spelletje kwijt geraakt en dat wil ik terug krijgen. Ik denk dat Achterveld daarvoor de juiste plek is, helemaal nu ze ook op zaterdag gaan voetballen.", aldus Sven.

Sven ziet het als een mooie uitdaging om komend seizoen met al zijn ervaring met het eerste elftal om de bovenste plaatsen te spelen in de 4e Klasse zaterdag.

De nieuwe hoofdtrainer Ferry Marks heeft een paar goede gesprekken met Sven gevoerd, waardoor Sven definitief heeft besloten om weer lekker in Achterveld te komen voetballen.

Naast Sven zullen ook Jelle Neumann (nu spelend voor VV Scherpenzeel) en Gerben van Doorn (nu spelend bij VV Valleivogels) de selectie komen versterken.

Ferry geeft aan zeer blij te zijn met deze versterkingen en heeft er alle vertrouwen in dat SV Achterveld komend seizoen op zaterdag goed voor de dag zal komen.

 

sven1.jpg

Sven is komend seizoen dus weer in het oranje te bewonderen