woensdag 23 augustus 2017


De vernieuwde voetbal.nl app is beschikbaar. Deze zal waarschijnlijk opnieuw geïnstalleerd moeten worden op je smartphone.
Inloggen doe je middels het e-mailadres zoals deze bij de vereniging in de ledenadministratie staat. We hebben alle leden een mail gestuurd over de vernieuwde app. Mocht je deze niet ontvangen hebben, dan staat waarschijnlijk niet het juiste e-mailadres in onze ledenadministratie. Geef je mailadres dan door aan via ledenadminstratie@svachterveld.nl.
Wanneer je je wachtwoord niet meer weet, kun je bij het inloggen het wachtwoord resetten en een nieuw wachtwoord instellen. 

De mogelijkheden in de vernieuwde app zijn fors uitgebreid. Naast de uitslagen, standen, programma’s kunnen er ook zaken in geregeld worden als kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app. Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. 

Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwe app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt. Registreer je in de app met het e-mailadres waar je deze mail op ontvangt. De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je. 

Bij vragen of problemen kun je contact opnemen met Sander Tolboom (sandertolboom@gmail.com of 06-55715475).